forældrebutikken anbefaler pengero bogen

Pengero- Bogen der økonomi let og legende

Pengero- Bogen der økonomi let og legende

Hvad er Pengero?

Pengero er en økonomisk arbejdsbog, designet til at give dig en visuel struktur over din økonomi og skabe ro i hverdagen. Bogen dækker 12 måneders økonomistyring, og du kan starte, når det passer dig. Den tilbyder mere end blot økonomisk struktur; den indeholder håndtegnede illustrationer, der hjælper med at facilitere samtaler om drømme, prioriteringer, målstyring og økonomisk overblik.

Pengero guider dig i at lægge et budget, som du ikke bare gemmer væk i computeren. Ved at åbne og lukke budgettet hver måned får du fuld kontrol over din økonomi. Bogen viser, hvordan dine penge bedst understøtter det liv, du gerne vil leve, i stedet for at pengene bare forsvinder fra kontoen.

 

Hvorfor anbefaler Forældrebutikken Pengero?

Her i Forældrebutikken elsker vi produkter og virksomheder, der skaber ro og overblik i familiers hverdag. Pengero har formået at skabe en bog, hvor man både kan finde vejledning og inspiration til sin daglige økonomi. Den gør det overskueligt og sjovere at lægge budget med deres finurlige illustrationer, der minder om de opgavehæfter, vi giver børn i ferierne.

Bogen opdeler opgaven i små, håndterbare dele, så det ikke bliver overvældende at få styr på sin økonomi. Den tager læseren i hånden og fører én gennem små, overskuelige opgaver, der ender med at man har fuldt overblik over sin økonomi. Med nemt og forståeligt billedsprog giver bogen brugeren et sprog, der kan bruges, når man taler økonomi i familien.

Du kan købe Pengero på deres hjemmeside og starte rejsen mod økonomisk frihed og overskud i dag.