forældrebutikken byder velkommen til lille bille

Lille Bille og Strømpe

Lille Bille og Strømpe

Velkommen til en verden, hvor hverdagens rutiner bliver til en leg! 🌟 Vi hos Forældrebutikken er super glade for at kunne annoncere vores seneste samarbejde med ingen andre end Lille Bille - det elskede danske børnemusikprojekt, som allerede har skabt glæde og rytme i mange børneværelser.

Forestil dig, at børns daglige rutiner bliver akkompagneret af Lille Bille og hans trofaste ven, Strømpe. Sammen med Lille Bille har vi udviklet et nyt, spændende piktogramsæt, der gør det nemt for børn at følge deres daglige opgaver med et smil på læben. Fra morgenritualer til sengetidseventyr – hver del af dagen kan nu visualiseres med illustrationer og figurer fra Lille Billes farverige univers. 

Men det stopper ikke her! Vi har planer om at udvide Lille Bille-kategorien med endnu flere produkter, der kan hjælpe med at gøre hverdagen sjovere og lettere for både børn og forældre. Så hold øje med vores nyheder, og vær klar til at opleve endnu flere spændende måder at integrere musik og struktur i børnenes hverdag på.

Glæd dig til at tage Lille Bille og Strømpe med på rejsen gennem jeres daglige rutiner – vi er sikre på, at det vil skabe smil og gode rytmer i jeres hverdag!

Hilsen fra Lille Bille

Lille Bille er en familievirksomhed startet i 2022 af Lise Petersen, Jeppe Thybo, Karl Bille og Kristina Bernat. Vores vision har fra starten været at højne kvaliteten for moderne børnemusik - skabe noget, som hele familien gider lytte til. Vi præsenterer børnene for alle musikkens genrer - så hos os vil der både være jazzede børnesange, lækker funk og fuld gas på diskoteks-tramp.

Vi modtager dagligt håndfulde af beskeder fra forældre, som takker os for vores inkluderende musik, som familiens yngste lytter til, men som også får bedsteforældrene med ud på stuegulvet til en dans - dét er vi stolte af!

Lille Bille kan streames på alle streamingtjenester, og på vores YouTubekanal finder man sjove, skøre og finurlige videoer til de fleste af vores sange. I skrivende stund nærmer vi os 4 millioner streams/views om måneden. Grafikken til vores videoer er tegnet af Kristina Bernat, og i den kreative proces gør vi os umage for at skabe noget, som er skægt at kigge på for børn og voksne. Der er mange forældre, som synes det er hyggeligt at kigge med for at spotte nogle af vores skjulte budskaber.

Vi håber I vil lytte med

Udforsk Lille Bille produkterne her!!

Vi er begejstrede over, hvordan Lille Bille og Forældrebutikken sammen kan gøre hverdagen lettere og mere sjov for børn og deres forældre. Med Lille Billes farverige univers kan børn nu få deres daglige rutiner ledsaget af glade sange og elskede karakterer, hvilket gør overgange som tandbørstning, påklædning og spisetider mere engagerende.

Lille Billes piktogramsæt er designet til at gøre hverdagens opgaver mere overkommelige og fyldt med positive oplevelser. Så hvis du leder efter en måde at bringe struktur og glæde ind i dit barns hverdag, er dette samarbejde mellem Lille Bille og Forældrebutikken den perfekte løsning.

Tag et kig på vores nye Lille Bille-produkter, og se, hvordan du kan bringe denne farverige og musikalske verden ind i jeres daglige rutiner. Vi glæder os til at hjælpe jer med at skabe glade og strukturerede dage fyldt med musik og smil.

Dyk ned i Lille Billes univers her!!


 

Produkter i artikel